Cabinete veterinare

Cabinet R&R

Cabinet veterinar Cabinet R&R

Localitate: , Mures
Contact: Radu Ungureanu
Telefon: 0723 - 602.693
Email:
Website:

Cabinet nr. telefon 0265 – 218.029
Dr. Radu Ungureanu
Dr. Ovidiu Suteu
Orar cabinet luni – vineri:9-20
sambata – duminica:9-13

Adresa de email :

14 comentarii

E un cabinet ok dar din pacate e condusa de un functionar public,Ungureanu radu care lucreaza la APIA si te forteaza ca ferier sa cumperi de la el medicamente daca vrei sa primesti subventia.Pacat…

E o clinica veterinara la standarde europene!!!!!! De ce va e ciuda?

sambata-duminica orar: 9.30-13

Din punctul meu de vedere si a altor cateva persoane, este un cabinet de toata jena. Eu am fost cu pisica mea si unul din doctori a facut o greseala in timpul operatiei, pe care nu au vrut sa si-o asume. Ulterior, se simtea din ce in ce mai rau. O duceam la control si nu stia ce sa faca. Daca ii spuneam “Nu ar trebui o injectie pentru durere?”, o facea. Din proprie initiativa nu a facut absolut nimic. Din aceasta cauza, a murit.

Sfatul meu: daca va iubiti animalutele de casa, nu le duceti acolo, pentru ca plecati fara ele.

am gasit in urma ca cateva zile un porumbel in centru ,ghemuit intr-un colt la cinema Arta, m-am dus acolo l-am ridicat avea cloaca iiesita ,umflata si cu singe -saraca pasare nici nu se misca in maiinile mele..l-am dus repede la cabinetul veterinar cabinet veterinar R&R, unde era medicul SUTEU OVIDIU care mi-a spus ca-l opereaza eu l-am intrebat cat plates si-a spus nimic am ramas f placut surprinsa l-a poerat dar porumbelul nu a mai rezista m-a sunat dansul personal ….pasarea a murut fiindca era slabit cine stie cate zile a stat in coltul acela fara hrana si apa DAR MEDICUL ACESTA A INCERCAT SA-L SALVEZE JOS CU PALARIA CHIAR DACA AM PLANS CAND MI-A DAT VESTEA II MULTUMESC FFFF MULT FIINDCA AM DUS PASAREA LA UN CABINET VETERINAR NU LA UN ADAPOST….SPER CA A-TI INTELES ASTA NU INSEAMNA CA INCURAJEZ PE CINEVA SA DUCA ACOLO ANIMALE FIINDCA NU SE PLATESTE…SUNT TARIFE DOAR E UN CABINET VET. AM VRUT DOAR SA-MI ARAT RECUNOSTIINTA FATA DE MEDICUL VETERINAR SUTEU OVIDIU si de secretara MELINDA care a incercat si a gasit un stapan unui catel ce l-am dus eu acolo.

Știe cineva dacă la aceasta clinica se fac examene histopatologice?daca da la ce preț?multumesc

Cei mai buni doctori.Am fost ieri cu catelusul meu yorkterrier toy care era intr-o stare rea si domnul doctor cel cu ochelari fumuri din plian nu stiu cum il cheama ca I-asi zice lui….care tine un catel in brate e foarte meserias nici macar nu sa uitat la el,sa il consulte……mi-a dat niste sfaturi de……. si azi mi-a murit catelusul.

Apropo daca stie careva nr lui il vreau si eu sa vb cu el.Daca nu il caut la cabinet ca vreau sa ii mai vad fata si sa vb cu el.maine cred ca o sa ii fac o vizita.nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu.

Am fost cu catelul meu pentru prima data la ei.
Pt ca era agitat am fost invitata sa ies din cabinet. Mare greseala!

Cand s-a dat batut doctorul si mi-a spus ca pot sa intru pentru ca nu il poate consulta, catelul meu era taiat tot la picioruse, presupun din cauza mesei metalice.

A doua zi l-am dus langa Piata Armatei, l-au chemat si au vorbit cu el pana a stat cuminte si au putut sa il consulte.

Poate ca sunt buni, dar pt catelul meu nu au avut nici un pic de compasiune.

Caut asociat (coautor) la cartea Dresajul cainelui. Cartea este format A5 si are 230 pagini. Detalii la telefon 0743881063. Editura este tot a mea.

Eu am doi cateii amstaff de 3 ani umblu la Domnul Doctor Suteu Ovidiu si sunt foarte multunita de Dansu

Eu sunt multumita de echipa de la acest cabinet, sunt buni profesionisti si au rabdare cu animalele! Am avut o castrare la un brac, a decurs foarte bine, (dr Suteu l-a operat), iar Dr Ungureanu mi-a pus pe picioare un alt brac, dupa un accident la coloana… Deci eu le datorez doar multumiri!

Cine ma poate ajuta cu o informație,unde pot găsi un cabinet veterinar care e dotat cu aparatura de radiologie

Dr. Ovidiu Suteu mi a slavat de la moarte de doua ori dobermanul. Prima data il dusesem la alt cabinet, care il diagnosticase cu Enterocolita si il trata de diaree. Cand mai avea putin si murea, l am dus la R&R. Domnul doctor si a dat seama imediat ca se otravise cu tabletele acelea impotriva sobolanilor si ni l a pus pe picioare in trei zile. Cu alta ocazie, am gasit un catelus fara stapan. L am dus acolo, sa il deparazitez si ce mai trbuia sa ii facem fiindca ii gasisem stapana si nu se facea sa i l dau in conditia aceea. I am povestit domnului doctor despre ce este vorba si a refuzat sa ma taxeze pentru tratamentele respective. Cei de acolo au un comportament absolut civilizat, se poarta bland si competent cu animalele si este o placere sa li te adresezi. Am doi teckeli si o pisica, pe care ii tratez acolo.