Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Adopție metis- Bailey

Nume Bailey, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Adopție metis. Un băiețel în vârstă de 7 luni, născut pe 5 iunie 2020, de talie medie. Numele lui este Bailey și este un cățeluș foarte iubitor, foarte activ și cu mult chef de viață. Bailey are nevoie de o familie iubitoare, care să îi ofere protecție și muuuuuuultă iubire și libertate. Are nevoie de spațiu să se desfășoare, deci nu poate fi ținut într-un apartament. Îi place foarte mult să alerge și să sară, vine cu mult chef de joacă, așa că are nevoie de părinți activi și care să își facă timp și pentru el. Are vaccinurile făcute, este cipat și are și carnet de sănătate. Îl am încă de când avea 6 săptămâni și a crescut atât cu mâncare specială pentru câini, cât și cu mâncare gătită special de mine, în limita alimentelor pe care are voie să le mănânce, deci nu o să mănânce doar boabe. Fiind încă până într-un an, trebuie să primească mâncare de juniori. Este un băiețel sănătos și voios, dar trebuie să avem grijă cu alimentația lui. Din cauza unor probleme personale nu îl mai pot ține, însă îmi doresc din suflet să păstrez legătura cu noua lui familie și să fiu ținută la curent în ceea ce privește evoluția sa.

Adresa de email:
Telefon: 0765030641Completează mai jos formularul de adopție pentru Bailey sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0765030641


Formular de adopție