Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Albuș – 6 luni

Nume Albuș, Femela
Localitate Bucuresti Bucuresti Ilfov
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Albuș are 6 luni și a fost culeasă de un om din ceea ce bănuiesc că putea fi doar un munte de căpușe judecând după ce ieșea de sub blănița ei.
A fost diagnosticată cu babesioză și giardia, dar și-a încheiat tratamentul și, conform ultimelor teste, e fată sănătoasă.
E o haplea, extrem de afectuoasă, zăpăcită, energică, alertă. La maturitate va fi talie medie spre mare.
A venit echipată cu comanda ‘șezi’, ascultă de ‘nu’, își face nevoile afară și mai avem timp la dispoziție să o învățăm și altele până când ajunge acasă.
Disponibilă pentru adopție începând cu finalul lui mai, adică după ce își va fi făcut măcar primul vaccin. În timpul ăsta, pe lângă terminarea tratamentului și socializarea ei, aș vrea să îi găsesc o casă permanentă. La noi acasă învață să se obișnuiască cu doi alți câini, 3 pisici și un pui de om, iar până acum reacționează cu bine la toate, deci sperăm să se poată integra și într-o familie, dacă va fi cazul – cu condiția ca ceilalți bipezi și patrupezi să o accepte desigur.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Albuș


Formular de adopție