Amun isi cauta o noua casuta!

Nume Amun, Mascul
Localitate Bucuresti
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 aniAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Deși îmi este foarte greu să vă scriu aceste rânduri, situația neprevăzută cu care mă confrunt acum mă determina să fac un pas către inimile voastre. Uneori viața te împinge să iți demonstrezi iubirea și să faci alegeri dificile, așa cum procedez acum în cazul iubitului meu cățel, Amun, de care sunt nevoită să mă despart.

Amun este un băiețel Labrador, din părinți labradori, de 1 an si o lună, născut pe 28 Aprilie 2020, care are nevoie de un spațiu unde să se poată zbengui liber și de o nouă familie care să îl iubească. Este un cățel minunat, plin de energie, jucăuș și extrem de iubitor, care se va atașa instant de noua sa familie.

Pentru că cea mai mare dorința a mea este să îl vad pe Amun în siguranță, iubit și îngrijit, vreau sa îi găsesc un stăpân iubitor de animale, cu experiența și disponibilitate.
Deoarece ne dorim mult să îl putem vizita, m-aș bucura daca am putea găsi pe cineva din Comunitatea Corbeanca. Știu ca aici oamenii sunt de calitate, buni și cu familii frumoase și cred că Amun are șansele să își găsească printre voi căminul optim.

Îmi doresc ca noul stăpân sa își asume adopția, așa ca va rog, să îmi trimiteți un email adresa doar aceia dintre voi care sunteți convinși că vă doriți ca acest ursuleț să facă parte din familia voastră și sunteți de acord cu semnarea unui Contract de Adopție pentru ca și eu să mă pot asigura de faptul că Amun are un viitor fericit în față.
In email va rog sa mentionati:
– câteva cuvinte despre dumneavoastră și motivul pentru care doriți să îl adoptați
– Unde locuiți și în ce condiții va fi ținut Amun (am vrea să îl dam la cineva din București sau care sta aproape de București pentru a fi aproape de noi și pentru îl putea vizita. Preferabil ar fi ca viitorul stăpân să aibă curte deoarece Amun are nevoie de spațiu unde se poate zbengui și el nu a fost dresat pentru apartament)
– ce experiență aveți cu câinii de talie medie/mare
– un număr de telefon la care vă pot contacta

Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați.Completează mai jos formularul de adopție pentru Amun


Formular de adopție