Asociatii pentru protectia animalelor

Help Azorel, Barlad

Inregistreaza-te pentru voluntariat
la Asociatia Help Azorel, Barlad
Cum apreciezi aceasta asociatie?
(adauga un comentariu)

“HELP AZOREL” has as main activity,providing shelter,food,medical care and assistance,stray animals,those abandoned or abused by their owners.
The Association is an organization with no political goals and aims:
-To organize actions for rescuing stray animals or improperly treated cruelly by their owners and.
-To encourage by all means inerease the number of animal lovers.
-To advocate for change community attitudes towards animals.
-Helping to understand just what it means for the family pet,to educate children and society we live in,considering the beauty,loyalty,intelligence and stamina,qualities valued since ancient times.
-To strive by all means the unconditional acceptance of the Universal Declaration of animal rights and legal provisions protecting them.

Adresa de email :

Tel. 0766.287.924

6 comentarii

Buna! Am si eu o intrebare la adapost poat sa aduc niste pisici care au fost lasati la mine in fata blocului au cam o luna si imi este foarte mila de ei. Astept mesaj!

buna, am gasit azi o pisica cu o rana foarte urata este foarte c=strans legata cu o sat]rma in jurul burtii aproape de picioarele din spate, i s-a jupuit pielea pe ea si ii intrata in carne sarma, am incercat sa o desfac dar e foarte adanca si mi-a fost mila si ea saracuta nu prea statea poate din cauza durerii. Imi puteti da un sfat va rog ce a-si putea sa fac sa o ajut? multumesc

Azi 04.06.2018 am gasit un pui de bufnita in iarba in zona lacului Prodana, ce fac cu el ?
Unde sa-l duc sau cu ce sa-l hranesc. Puiul este foarte mic, are inca puf pe el.

Buna seara ! In Comuna Puiesti , judetul Vaslui , au fost abandonati de mama lor , 9 catelusi care abia au facut ochi . Ar trebui hraniti , tipa de foame , iar locul unde sunt lasati este o curte unde locuieste mama mea in varsta de 84 de ani . Ea nu se ăoate ocupa de ei , fiind batrana si bolnava . Eu sunt acasa la mine , la Husi , dar mi se rupe inima de ei . ATI PUTEA MERGE SA II LUATI , SUNT SUFLETE NEVINOVATE ! Doamne , mi-e tare mila de ei , va rog , faceti ceva si salvati-i !

Bună ziua! Astazi am gasit trei pisoi abandonați si nu as vrea sa ii las pe drumuri dar nici acasa nu ii pot lua pentru ca am deja 2 pisici, se poate sa ii aduc?

Unde sa ii aduceti? Puneti anunt cu poze pt adoptie. Nu exista adaposturi de pisici