Bichon cu Shitzu , aprox 1 an si jumatate,

Nume Caine, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 9 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 9 luni

Cautam casuta‼️‼️E URGENT ! Nu l mai putem tine mult, deja s a incaierat cu unul din cainii nostri, ii tinem in camere separate dar e complicat pentru ca avem si copil mic ..
Pufosenia a fost gasita acum o saptamana in parcarea IKEA Baneasa,era infometat,infrigurat si latos( de unde rezulta ca avea ceva timp pe strada.)
A fost la veterinar,nu are microcip insa e sanatos tun Iar ca si varsta are aproximativ 1 an+ .
Baietel iubacios ,suparacios cu alti catei
Posibil combinație de shih tzu cu bicho. Nu are cip, este foarte afectuos, dar agresiv cu alți câini și putin cam needucat pe stradă( e adolescent, se poate corecta in timp ) . Deoarece a stat mult pe strada (după cum arătata minim 6 luni), s-a învățat să mănânce de pe jos. Nu își face nevoile în casă și mănâncă mancare de câini fără probleme. Se poartă foarte bine cu copiii mici.
Se dă spre adopție. Cine îl ia trebuie să aibă timp și resurse financiare să se ocupe de el( vaccinat , chipat, inregistrat etc ) Eventual castrat
Nu îl dau copiilor (nu pot ști dacă sunt de acord părinții). Nu îl dau decât în București, la veterinar cu cip și carnet de sănătate. Nu răspund celor care au profile închise și nu le pot vedea nici măcar fața.
A fost deparazitat intern și extern și este sănătos.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Caine sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727243046


Formular de adopție