Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Blănosa pentru adopție

Nume Latoasa, Femela
Localitate Bucuresti Buzau
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Salutare. Sunt o catelusa de 4 -5 luni, foarte jucausa si iubitoare. Imi caut casuta doar a mea pentru ca tarcul nostru a devenit cam mic de cand m-am facut mai mare. Sunt maricica. Deja cred ca am 10 kg. Si da, bineinteles ca o sa mai cresc. Sunt de talie mare. Nu am pornit eu chiar bine in viata dar, dupa ce ne-au salvat oamenii astia de pe camp din ploaia aia de a tinut o luna si tata Mosu’ a avut grija de noi, am fost tare fericita! Fac cercuri in jurul lor de bucurie! Asa ca, acum ca am scapt de paraziti externi, interni si râie, ma ajuati sa ajung la casa mea? Un loc unde sa pot sa alerg mi-ar prinde tare bine. De schema de vaccinare nu au cum sa se ocupe aici; stam la tara… Oamenii astia promit sa se ocupe de sterilizarea mea cand varsta imi permite. Ma pot deplasa in judetul Buzau, Bucuresti si Ilfov, doar sa imi lasati adresa! Si un share ar fi de ajutor.
WoF WoF va multumesc!

P.S. mai am doi fratiori, de la alte mame bineinteles!
Pentru alte detalii va rog sa contactați pe numărul 0761924337. DanielaCompletează mai jos formularul de adopție pentru Latoasa sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761924337


Formular de adopție