Bobita isi cauta o familie!

Nume Bobita, Mascul
Localitate Arad Județul Arad
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Doresc sa ajut la adoptia lui Bobita. Ma ofer sa il ingrijesc (spalat, deparazitat + oferit un sac de mancare) si vaccinez pentru a putea fi luat de cineva acasa.
Raspunde la numele de “Bobita”, a fost deparazitat pe parcursul verii si acum e pregatit sa isi gaseasca o casa permanenta unde sa primeasca si afectiunea pe care o merita.
Acest catel a aparut (cel mai probabil a fost alungat) pe strada in primavara, timp in care a crescut din mila oamenilor din bloc. De fiecare data cand ne vede pe strada vine in fuga la noi, cerand afectiune si nimic mai mult. Cineva i-a facut o casuta provizorie din carton care nu stim cat va rezista (si cand nu va mai disparea datorita locatarilor ‘deranjati’ de existenta ei), puteti vedea si in poze ca se adaposteste pe unde poate, frigul si ploaia deja au aparut odata cu venirea toamnei.
Din experienta mea personala cu el de cateva luni de zile pot sa spun ca e foarte docil, prietenos (cu copii si alti catei) si deloc pretentios.
Daca doreste cineva mai multe detalii, ma poate gasi la numarul de telefon sau in mesaje private. Ideal ar fi sa mearga intr-o casa unde sa nu fie tinut in lant, cu ceva spatiu (fiind obisnuit pe strada), dar orice camin e binevenit!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bobita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773751018


Formular de adopție