Bruno Cocker Spaniel o bucurie de caine, pentru adoptie responsabila.

Nume bruno, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Bruno Cocker Spaniel o bucurie de caine, pentru adoptie responsabila.
Donez caine Cocker Spaniol, mascul, 3ani si jumatate.
Catelul este sterilizat, deparazitat, microcipat , are carnet de sanatate.

Bruno este un caine prietenos, plin de viata care a trecut prin multe incercari.
Acelasi cliseu asa cum se intampla mereu.

A fost luat de o tanara familie deoarece era un un pui de rasa pura, ingrjit si rasfatat .
Apoi familia se mareste sau dezvolta vreo alergie la parul de caine, si brusc Bruno nu mai are sens in tabloul respectiv.
Dar familie “responsabila” ce este duce cainele la tara, pe un drum izolat de munte, unde este tinut in conditii mizerabile intr-un cotet afara in ger si in lant.

Trist.

Mergand la o pensiune in urma cu o luna , am vazut privirea acestui caine, pe care l-am salvat, si l-am adus in Bucuresti.
Am fost cu el la stilist, l-am sterilizat si am facut tot ceea ce fac in mod obisnuit pentru toti cainii mei cu multa implicare, rabdare si dragoste neconditionata.
Bruno nu este doar un caine, este o bucurie . Din pacate timpul petrecut cu el este limitat, dimineata si seara dupa serviciu si din dragoste pentru el, am decis sa-i cautam o familie iubitoare, activa care sa-i ofere foarte multa atentie si sa detina o curte pentru spatiu de joaca.
Este un caine extrem de iubitor si jucaus, care isi pazeste teritoriul si nu este agresiv cu alte cateluse.
Bineinteles, pentru ca suntem atasati de el , il iubim mult, facem acest gest din dorinta de a avea el cele mai bune conditii de viata , o sa fim selectivi in ceea ce priveste familia adoptiva. Doar cu contract de adoptie, in Bucuresti .

Atasez poze inainte si dupa.

Va las mai jos cateva caracteristici ale rasei.

Cocker Spanielul englez este un câine de vânătoare care în prezent apare mai des în rolul unui câine de companie. Este vesel și jucăuș. Datorită predispozițiilor sale naturale, necesită o doză considerabilă de activitate fizică și timp petrecut în aer liber. Prin urmare, nu este o alegere bună pentru vârstnici și pentru persoanele cu un stil de viață sedentar.

Cocker Spanielul englez este un câine foarte popular în întreaga lume. Se atașează mult de familia umană și îi place să o însoțească în diverse activități. Iubește copiii și se va juca cu ei cu plăcere. Are o blană frumoasă care are nevoie de o îngrijire intensivă.
Cocker Spanielul englez este un câine cu caracter blând. Este extrem de vesel, energic, îndrăzneț și curios. Îi plac mângâierile. În plus, este foarte afectuos, comunicativ și inimos. Când este fericit, dă nu numai coadă, ci și din întreaga parte posterioară. Câinii din această rasă sunt foarte inteligenți. Ei înțeleg rapid ce cerințe li se pun. Învățarea unui Cocker Spaniel trebuie să fie fermă, consecventă și blândă.
Cocker Spanielii englezi au o mare adaptabilitate, datorită căreia se pot regăsi în diferite situații. Se vor potrivi bine cu o persoană căreia îi place să-și petreacă timpul activ. Vor fi o rasă bună pentru o familie cu copii cu care se vor putea juca în continuu. Datorită atașamentului puternic față de stăpânii lor, acestor câini nu le place să fie lăsați singuri. Tolerează destul de rău singurătatea, pentru care trebuie să fie bine pregătiți din timp. În caz contrar, pot prezenta un comportament distructiv (distrug accesoriile de interior) iar uneori tind să latre prea intens. Cocker Spanielul englez, în ciuda naturii sale de vânător, rareori va urmări singur prada. Este considerat a fi cel mai puțin predispus la fugă (dintre toate rasele de vânătoare). Cu toate acestea, în cazul unei eventuale escapade, se recomandă echiparea acestuia cu un pandantiv cu adresă sau cip.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru bruno sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724331791


Formular de adopție