Caine iubitor – caut familie

Nume Bobi, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Buna tuturor! 🌟🐶

Numele meu este Bobi, am 1 an jumate si imi doresc foarte tare o familie. Locuiesc momentan in București. Pana acum un an, nu am stiut ce inseamna iubirea, am trait intr-o curte nebagat in seama si m-am pricopsit si cu o groaza de capuse 😢. Părinții mei temporari m-au găsit si m-au salvat (aveam deja inceput de babesioza…), m-au ingrijit, mi-au tratat boala, mi-au făcut toate vaccinurile si m-au mai si castrat.
Pana acum am trăit bine alaturi de ei, ne-am jucat, ne-am iubit, am avut foarte multe clipe frumoase. Din păcate, insa, ei nu mai au posibilitatea sa ma țină si, desi greu, au luat decizia sa-mi caute o familie care sa imi poata oferi tot ceea ce merit (pentru ca merit mai mult, zic ei).
Sunt o fire extrem de jucausa (uneori cam prea jucausa), dar asta pentru ca iubesc sa fiu bagat in seama si mangaiat, motiv pentru care uneori ma si bag (poate prea mult) in sufletele oamenilor.
Uneori sunt posesiv cu lucrurile care cad pe jos, dar promit ca încerc din rasputeri sa ma schimb. In casa sunt cuminte (ca doar ce ai putea face într-o casa??), insa afara cam trag in lesa, caci sunt mii de mirosuri si animale de care as vrea sa ma bucur.
De principiu, dat fiind ca ador sa ma joc afara, mi-ar plăcea sa vad cum e sa stau cu familia mea la curte, insa imi place si ma bucur si la apartament (unde am stat pana acum), daca familia va reusi sa ma mai scoata si pe mine undeva unde sa alerg si sa ma joc.

Abia aștept sa imi întâlnesc noua familie! Asa ca as aprecia daca ati distribui acest anunt la cat mai multi doritori de un suflet bun langa ei. ❤️

Pentru cine ar dori sa ma cunoasca, va rog lasati un mesaj in privat pe Facebook la Delia Bonea sau la numărul de telefon 0754970789.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bobi sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0754970789


Formular de adopție