Caine salvat, ingrijit, gata de adoptat

Nume Pablo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Salut! 🐶

🤩 Eu sunt Pablo, un câine salvat și îngrijit de familia asta drăguță care m-a primit în curte, alături de cele 2 cățelușe și motanul pe care îi aveau deja. Eu am 1 an și 20 de kg.

🥀 Am fost salvat de pe strada pe care ei locuiesc, nu m-au putut lăsa. Eram zdruncinat de răutatea oamenilor din jur, de durere, trist, deprimat. Într-un loc în care n-aș vrea ca cineva să ajungă vreodată.

😔 Lovit acum mult timp de o mașină și lăsat să agonizez, am avut marele noroc să dau de ei. Ei m-au luat în îngrijire și mi-au promis că ma pun pe picioare și-mi găsesc o familie iubitoare care vrea un câine ce le poate da toată iubirea din lume.

😻 Sunt un pupăcios, empatizez rapid, mă înțeleg cu pisicile, cu alți câini – ce mai! Sunt cățelul perfect, doar că… nu sunt de rasă. Așa că nu am mari speranțe, eu doar vreau să fiu iubit, să fiu al cuiva. Sunt foarte loial și ascultător. Oare am noroc să găsesc o familie care nu-și dorește bichon alb așa cum am văzut eu în toate cererile de adopție? 😢

Ajutați-mă să-mi găsesc o căsuță! 🏡Completează mai jos formularul de adopție pentru Pablo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0732885598


Formular de adopție