Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Câine spre adoptie

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 aniAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Ham Ham, oameni buni.

Eu sunt o fetiță care a fost abandonată sau pierduta, nu știu exact de ce nu este stăpânul meu lângă mine… De aproximativ 2 săptămâni am găsit niște oameni care mă hrănesc, îmi dau apica și din când în când mă mai mângâie(au încercat să dea și de stăpânul meu). Problema este că oamenii de care am dat nu mă pot adopta pentru că au deja animale și nu mai este loc și pentru mine. Știu că sunt și alți frățiori de ai mei care vor sa fie adoptați și iubiți și le doresc succes dar, vreau și eu o căsuță,un om care sa mă hrănească și promit că o să i ofer toată iubirea din lume🥰🥰 . Aici în scara de bloc unde am găsit putina înțelegere este bine dar, îmi este frică de oamenii răi care nu mi vor înțelege suferință și o să mă alunge afara😔.

Oamenii care au acum grija de mine au zis că ,daca o sa se găsească un om care sa mă vrea o să mă ducă la doctor pentru deparazitare și sterilizare.
Pe mine mă găsiți În comuna Chiajna😘😘

Va las aici Nr de contact 0720097013


Completează mai jos formularul de adopție pentru "Câine spre adoptie" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0720097013


Formular de adopție