Catelus pui, alb cu negru, nevoie disperata de ajutor

Nume Ursulet Panda, Mascul
Localitate Județul Constanța Poarta Alba
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Sunt un puiut de catelus de aproximativ 2 luni.
Sunt băiețel, sunt cuminte si jucaus, dar mai ales dornic de muuuuulta iubire si afectiune. Caut mereu atenția oamenilor din jur si imi place la nebunie cand ma iubesc si se joaca cu mine.
Sunt alb cu pete negre, exact ca un ursulet panda, incerc sa imi pastrez blanita cat mai curata si mai alba, dar este destul de dificil având în vedere faptul ca stau doar afara in curte si nu am un adăpost unde sa dorm si sa imi pot trage sufletul un pic.
Sunt ascultator si nu fac nazbatii, mananc orice fel de mancare, si din cea normala, gatita, dar si din cea speciala pentru catelusi.
Momentam ma aflu in localitatea Poarta Alba. Aici, in caminul meu provizoriu, au grija de mine niste oameni drăguți, dar ei termina munca si pleaca acasa, iar eu raman singurel paaanaaa a doua zi. Plus ca este iarna, si cel mai probabil nu voi rezista gerului aspru fara un camin.
Am nevoie disperata de ajutor si imi doresc foarte mult sa imi gasesc o familie adoptiva căreia sa ii ofer toata dragostea si afecțiunea mea si pentru care sa dau din codita de fericire.
Va pupacesc, va mulțumesc si va rog din suflet sa ma ajutați.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Ursulet Panda sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761330757


Formular de adopție