Catelusi de 3 luni

Localitate Bucuresti
Telefon 0762659403
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 4 luni
EticheteAcesti catelusi au fost gasiti saptamana trecuta pe camp in Joita judetul Giurgiu Nicio asociatie nu a putut sa ma ajute cu un adapost! Asa ca am reusit sa rog o persoana care lucreaza in Calarasi si nu trece deloc pe acasa decat in weekend sa ii pot tine in curtea persoanei respective. Un caine a fost dat, unul la fel dar persoana nu a mai raspuns, deci au mai ramas 4. Problema este ca vecinii comenteaza ca sunt multi (desi ei nu au mai mult de 30 cm lungime… si au 3 luni) sustin ca trebuie sa scapam de ei de acolo ca ei nu accepta ca acesti caini da ii deranjeze mai tarziu. Am fost cu ei la doctor, aunt deparazitati intern si exter, mi s-a spus ca sunt de talie mica spre medie, deci nu se vor face mari.

‼️ Eu lucrezi si sunt plecata mai mereu, imi este foarte greu sa ajung si o data pe zi seara la ei pentru ca este departe de mine. Ofer transpor, sprijin financiar pentru hrana lor! Au mai ramas 3 fetite si un baietel (baietelul este alb cu negru).

Va rog sa distribuiti sa ajutam sa le gasim macar la o parte din ei stapani ca sa fim ok cu vecinii de acolo din punct de vedere legal. Altfel v-a trebuii sa ii eutanasiem.

Bucuresti

Va rog sa distribuiti!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Catelusi de 3 luni" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0762659403


Formular de adopție