Caut disperat o familie adoptiva

Localitate Bucuresti Toate localitățile
Telefon 0736196933
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 4 luni
EticheteDragii mei, fac apel la inimile voaste mari pentru a salvat un cățeluș superb de aproximativ 9 luni care se afla pe o strada cu trafic intens lângă un siloz abandonat . Trecând cu mașina in acea zona l-am observat in mijlocul șoselei traversând strada de pe un câmp pe care foarte probabil merge in Căutare de hrana și apoi înapoi in acel siloz abandonat . De câteva zile merg sa ii dus de mâncarea și este foarte jucăuș și prietenos in ciuda vieții mizerabile pe care o are .
Este foarte slab , piele si oase dar nu se constata acest lucru decât la atingere deoarece blăniță este putin lunga și cu câțiva scaieți din loc in loc .
Dacă doriți sa faceți o fapta buna și sa salvați viața acestui minunat cățeluș , eu sunt dispusă sa vi-l aduc oriunde , sa îl deparazitez intern și extern și sa îl tund și sa il spăl .
Eu am deja 5 căței pe care ii las in grija tatălui meu pentru ca nu locuiesc in România . I-mi este imposibil un al șaselea cățel !
Va rog , sa haideți sa salvat acest minunat cățeluș împreuna !
Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți și sa va dea sănătate !

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Caut disperat o familie adoptiva" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0736196933


Formular de adopție