Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Caut familie pentru Ursu

Nume Ursu, Mascul
Localitate Cluj - Napoca Județul Cluj
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Varsta: aprox 11 ani

Castrat: da

Caracter: bland, foarte afectuos si lipicios, docil, nivel de energie mediu, usor dominant cu alti masculi (cel putin mie asa mi s-a parut, posibil sa ma insel), submisiv cu oamenii dar se apara daca se simte amenintat, se impaca bine cu alti caini, nu stiu cum reactioneaza la pisici, isi apara teritoriul, ii plac plimbarile si sa se tavaleasca prin iarba si se bucura de orice atentie oricat de putina

Momentan traieste in lant pe un santier care se va inchide la primavara si nu va mai avea unde sa stea. Ursu este obisnuit cu plimbarile in lesa, cu masina si cu mersul la tuns si spalat.
Imi doresc pentru el ca ultimii lui ani din viata sa nu ii petreaca in lant si sa aibe o batranete frumoasa si linistita.
Ursu se ofera spre adoptie doar cu contract de adoptie si ulterior cu bunavointa noii familii de a-mi permite sa il vizitez ocazional.

Multumesc anticipat.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Ursu sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721984855


Formular de adopție