Cautam un OM iubitor pentru caine, femela, talie medie, dresata si sanatoasa.

Nume Miska, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

O stim pe Miska de cand era o mogaldeata abandonata intr-o curte. De atunci facem tot posibilul sa ii oferim o casa si iubire. Sanatatea nu ne permite sa o tinem in apartament, asa ca am gazduit-o la prieteni, la curte. Din pacate, ei se muta din tara, asa ca a venit acel moment in care trebuie sa ii gasim o casa permanenta, cu o familie dornica sa o adopte si sa o iubeasca.
Miska este metis, femela de talie medie, are 7 ani, foarte iubitoare si jucausa. Este obisnuita cu oameni, copii, pisici si catei, nu se prea intelege cu alte femele, fiind o fire dominanta.
Este dresata, raspunde la comenzi, nu face nevoi in casa. Prefera sa doarma in casa la caldura si scarpinata pe burtica. Este un catel obisnuit cu alergatul in curte, nu a locuit exclusiv in apartament. Nu roade papuci, nu strica lucruri prin casa si are nevoie doar de iubire.
Este vaccinata, sterilizata, deparazitata si microcipata. De saptamana viitoare va fi in Bucuresti.
Daca exista doritori responsabili care doresc sa o adopte, astept mesaj in privat. Pana ii gasim o familie adoptiva ne-ar ajuta enorm si foster temporar, oferim tot ce are nevoie cainele (mancare, jucarii etc).

Mulțumesc!
Contact: Irina Datcu 0723233713

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Miska sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0723233713


Formular de adopție