Copănel

Nume Copănel, Femela
Localitate Bucuresti Sector 5
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

Copănel, cățelușa cu inima puternică, a fost găsită pe străzi, cu un picior paralizat, consecință a unei accidentări tragice ( muscata de alti căței mai mari sau călcată de mașina).Cu toate că această încercare i-a modelat existența, ea și-a găsit echilibrul și puterea în această situație.Foștii proprietari au murit si a fost preluată de nepot,însă acesta nu mai are posibilitatea de a avea grija de ea întrucât jobul nu-i permite.
De talie medie spre mare,Copănel strălucește în fiecare alergare, îndepărtând orice bănuială că ar avea o problemă la picior.

La vârsta de 8 ani, și-a asimilat cu grație statutul de supraviețuitoare și este acum o prezență blândă și afectuoasă. Personalitatea sa sensibilă o face ușor de îndrăgit, iar atașamentul față de cei din jurul ei este profund. Cu toate vaccinurile la zi, Copănel este pregătită să împartă iubirea și bucuria vieții alături de un stăpân dedicat. Ea este mult mai mult decât o cățelușă – este o poveste de reziliență și dorință de a iubi și a fi iubită.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Copănel sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0754964307


Formular de adopție