Doi puisori fara ochi inca si o mama lovita de masina, aproape paralizata, la Cheile Dobrogei

Nume nu are, Femela
Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 10 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 10 luni

Situatia celor 3 suflete este deosebit de tragica, disperata. Mama, lovita de masina probabil in urma cu 2 saptamani, se taraste cu picioarele din spate, si are deja rani sangerande la locul de contact cu solul. Rani care sunt in mare pericol de a fi “vizitate” de muste, si vor face viermi. Nu stiu daca mai alapteaza sau nu, dar oricum fiind destul de imobila nu poate sa se hraneasca incat sa le ofere suficient lapte.
Noi o cunoastem de pui, si stiam ca este gravida, dar de 3 saptamani nu am mai vazut-o. (sa ma explic – noi trecem saptamnal prin Cheile Dobrogei, sambata dimineata si Duminica dupa amiaza). Abia sambata aceasta am vazut-o intamplator cum se taraste, iar ea cunoscandu-ne ne-a condus la locul unde se aflau puisorii. Care nu au ochi inca si abia daca au putut “sa suga” niste lapte pe care li li-am pus intr-o casoleta. Nu mai vorbesc ca acel caine alb, care se vede in fotografie pe langa ei, vine sa le manance mancarea, daca nu sunt paziti.
Locul unde i-am lasat ieri, duminica, 11 iulie 2021, pe la ora 18.30, este sub o stanca, a carei fotografie o atasez. Stanca se afla in zona cea mai larga a cheilor, pe dreapta cand mergi spre Cheia, la 2 – 300 m de terminarea stancilor de pe dreapta. Pentru a repera mai usor locul, precizez ca in dreptul acelei stanci, care reprezinta un fel de adapost pentru puisori, aproape de carosabil, este plasat un fel de tarc pentru depunerea resturilor ( sticle, cutii etc) de catre turisti, un loc imprejmuit cu un gardulet metalic si avand un perimetru de 2/1m cel mult.

PS. la cca 200m de acesti puisori cu mama lor, mai sunt 4 pui mai marisori (2 – 3 luni), ramasi fara mama de cca 3 saptamani. Poate doreste cineva detalii despre ei.Completează mai jos formularul de adopție pentru nu are sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729449509


Formular de adopție