Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Doi puisori fara ochi inca si o mama lovita de masina, aproape paralizata, la Cheile Dobrogei

Nume nu are, Femela
Localitate Constanta
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Situatia celor 3 suflete este deosebit de tragica, disperata. Mama, lovita de masina probabil in urma cu 2 saptamani, se taraste cu picioarele din spate, si are deja rani sangerande la locul de contact cu solul. Rani care sunt in mare pericol de a fi “vizitate” de muste, si vor face viermi. Nu stiu daca mai alapteaza sau nu, dar oricum fiind destul de imobila nu poate sa se hraneasca incat sa le ofere suficient lapte.
Noi o cunoastem de pui, si stiam ca este gravida, dar de 3 saptamani nu am mai vazut-o. (sa ma explic – noi trecem saptamnal prin Cheile Dobrogei, sambata dimineata si Duminica dupa amiaza). Abia sambata aceasta am vazut-o intamplator cum se taraste, iar ea cunoscandu-ne ne-a condus la locul unde se aflau puisorii. Care nu au ochi inca si abia daca au putut “sa suga” niste lapte pe care li li-am pus intr-o casoleta. Nu mai vorbesc ca acel caine alb, care se vede in fotografie pe langa ei, vine sa le manance mancarea, daca nu sunt paziti.
Locul unde i-am lasat ieri, duminica, 11 iulie 2021, pe la ora 18.30, este sub o stanca, a carei fotografie o atasez. Stanca se afla in zona cea mai larga a cheilor, pe dreapta cand mergi spre Cheia, la 2 – 300 m de terminarea stancilor de pe dreapta. Pentru a repera mai usor locul, precizez ca in dreptul acelei stanci, care reprezinta un fel de adapost pentru puisori, aproape de carosabil, este plasat un fel de tarc pentru depunerea resturilor ( sticle, cutii etc) de catre turisti, un loc imprejmuit cu un gardulet metalic si avand un perimetru de 2/1m cel mult.

PS. la cca 200m de acesti puisori cu mama lor, mai sunt 4 pui mai marisori (2 – 3 luni), ramasi fara mama de cca 3 saptamani. Poate doreste cineva detalii despre ei.Completează mai jos formularul de adopție pentru nu are sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0729449509


Formular de adopție