Donez caine mascul

Localitate Buftea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Mascul TALIE MARE/ 1 an si 6 luni 

Caut stapan iubitor de caini, asigur transport la maxim 200 KM de Bucuresti. Cainele a fost gasit accidentat pe centura Bucurestului langa Bragadiru, avea ambele picioare din spate rupte. L-am dus la veterinar si a trebuit operat de urgenta. Pentru ca, costul operatiei era foarte mare am cerut ajutor financiar de la mai multe asociatii si cabinete veterinare, dar din pacate nimeni nu a vrut sa-mi ofere ajutorul. Pana la urma am facut rost de banii pentru a-l opera, am fost si la toate vizetele neccesare de dupa operatie.  A fost un miracol faptul ca a putut fi salvat !

Cainele a fost vaccinat, deparazitat intern si extern. A fost si castrat acum 6 luni. 

Acest suflet nevinovat a trecut prin multa durere, dar si-a revenit treptat dupa o perioada lunga de medicatie si tratment. ( Am raportul medical).

Este foarte prietenos, jucaus,  inteligent si plin de energie. A fost obisnuit sa manance mancare uscata (boabe) si mancare de casa. 

Din pacate eu nu am spatiu sa-l tin la mine avind o curte de doar 70mp , el fiind de talie mare are nevoie sa stea intr-o curte mare, sa alerge si sa se bucure de viata.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Donez caine mascul" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773771747


Formular de adopție