Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Donez Caine talie mare – mascul/ 1 an si 3 luni

Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Descriere

Caut stapan iubitor de caini din Bucuresti sau judetul Ilfov. Cainele a fost gasit accidentat pe centura Bucurestului langa Bragadiru, avea ambele picioare din spate rupte. L-am dus la veterinar si a trebuit operat de urgenta. Pentru ca, costul operatiei era foarte mare am cerut ajutor financiar de la mai multe asociatii si cabinete veterinare, dar din pacate nimeni nu a vrut sa-mi ofere ajutorul. Pana la urma am facut rost de banii pentru a-l opera, am fost si la toate vizetele neccesare de dupa operatie. A fost un miracol faptul ca a putut fi salvat !

Acest suflet nevinovat a trecut prin multa durere, dupa operatie copcile s-au desfacut si a trebuit sa ma duc din nou la veterinar sa fie cusut. Cainele si-a revenit treptat dupa o perioada lunga de medicatie si tratment. ( Am raportul medical). Uneori, schioapata cu piciorul drept din spate.

Este foarte prietenos, jucaus, inteligent si plin de energie. A fost obisnuit sa manance mancare uscata (boabe) si mancare de casa.
Cainele a fost vaccinat, deparazitat intern si extern. El are si carnet de sanatate. A fost si castrat acum trei luni.

Din pacate eu nu am spatiu sa-l tin la mine, el fiind de talie mare are nevoie sa stea intr-o curte mare, sa alerge si sa se bucure de viata.Completează mai jos formularul de adopție pentru "Donez Caine talie mare – mascul/ 1 an si 3 luni" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773771747


Formular de adopție