Donez femela metis labrador

Nume Mati, Femela
Localitate Cluj-Napoca Județul Cluj
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 6 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 6 luni

Cautam stapan pt o catelusa de aproximativ 1 an si jumatate, metis de labrador si schnauzer, extrem de afectuoasa si iubitoare. Se lipeste efectiv de piciorul nostru, pt a simti contactul uman si pt a se asigura ca nu plecam si nu o lasam iar singura, inchisa in tarc. Desi nu stie inca sa mearga in lesa, este foarte inteligenta si va invata rapid, cu atentia si grija necesare. Deja a invatat comanda “sezi”.

Insa acum sta intr-un tarc, singura, iar lipsa afectiunii si a sigurantei data de o casa si o familie ii creeaza un stres constant, care o face sa slabeasca tot mai mult.

Este sociabila cu oamenii si cu alti caini, dar nu se intelege cu pisicile. Are un temperament docil si este dornica sa invete, fiind foarte motivata de afectiune si mancare. Nu isi face nevoile in casa sau in masina. Este vaccinata si are toate deparazitarile la zi.

Cautam un prieten adevarat pt ea, un stapan responsabil si iubitor, care sa ii arate ca viata nu inseamna gratii reci si singuratate. Chiar si foster ar ajuta-o enorm, pana la gasirea unei case permanente.

Multumim Laura Marin si Expression Studio pt pozele superbe!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Mati sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0742248914


Formular de adopție