Donez mascul Cane Corso

Nume Nero, Mascul
Localitate Județul Neamț Roman
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Donez Cane Corso
Cainele este dresat cu comenzile de baza, daca doriti sa-l adoptati si sa asculte de comenzi trebuie lucrat cu el foarte mult pt a se obisnui cu o noua persoana. Nu este un caine agresiv, nu a dat niciodata semne ca ar vrea sa muste pe cineva la modul serios, doar ca mai latra pe la gard/poarta, asta orice caine face. Dar tin sa mentionez ca desi este calm cu oamenii, cu alti caini tinde sa devina agresiv, mai ales daca te vede jucandute cu alti caini.
Aviz: facand parte dintr o rasa de caini periculosi el este declarat la politie, deci cel care il adopta trebuie sa mergem impreuna la politie pt a declara adoptia.
Il adopt doar persoanelor cu resedinta in zona Neamtului, deoarece as dori sa-l mai vizitez din cand in cand.
Nu-l donez:
-persoanelor care stau la aprtament sau in case micute fara curte, cainele are nevoie de spatiu mult;
-familiilor care au copii mici, deoarece cainele fiind de talie mare poate da cu usurinta un om mare jos din picioare jucanduse daramite un copil, plus ca nu prea a stat in preajma copiilor, deci nu cred ca stie ca trebuie sa fie mai atent
-persoanelor care il vor pt protectia anumitor spatii,depozite, garaje etc, sau celor care vor sa-l tine legat( nu ii place legat)
Deci cine il doreste si are timp liber sa-i ofere si rabdarea necesara si nu se supara daca mai roade papuci, presuri, maturi si tot ce prinde la indemana sau daca mai face cateva gropi prin curte 😆 sa ma contacteze. Pot da si mai multe detalii

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Nero sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0786150124


Formular de adopție