Femela metis, cu carnet de sanatate si cip

Nume Sky sau Scai, Femela
Localitate Brasov Județul Brașov
Telefon 0728682686
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 luni
EticheteBuna ziua, ea este Sky vine din București. Nu ii cunosc povestea de cum a ajuns pe strada insa mi-a dat impresia dupa comportament si starea de sanatate ca a fost in grija cuiva inainte sa ajunga pe strada. Se plimba la noi pe strada in decembrie 2022 si s-a lipit de mine. A fost sa fie cum se spune 🙂

Se intelege cu pisici, alti caini, copii si oameni mari. Nu stiu cum ar fi in preajma pasarilor de curte dar cu porumbeii stradali nu are treaba.

De ce ii caut familie? Pt ca e cățel de curte si eu nu am cum sa-i ofer asta. Tot ce am gasit e o casa cu terasa acoperita dar care e limitata si tot este spatiu inchis. Plus ca eu fiind la servici, sta majoritatea timpului singura.

Deci in primul rand asta imi doresc, sa-i gasim un camin cu curte, cu familie sa ii ofere atentie, afectiune, timp, joaca, iubire. Daca este un inconvenient pot acoperii vizitele periodice la veterinar si acoperii o parte din hrana.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Sky sau Scai sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0728682686


Formular de adopție