femelă tânără pentru adopție

Nume Cleo, Femela
Localitate Județul Satu Mare Satu Mare
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

PENTRU ADOPȚIE • ÖRÖKBEFOGADHATÓ

Caut stăpân nou, mai responsabil și iubitor pentru cățelușa asta tânără. E fricoasă dar prietenoasă și cu oameni și cu alți câini.
Are 12,7kg, are maxim un an, are păr lung, care necesită întreținut. Este un câine activ, îi place să se joace. În casă este cuminte, nu distruge și nu roade nimic, treburile și le face afară.
Caut un stăpân care știe cât de mare responsabilitate este unui animal, nu o să o arunce la anu’ că se mută în străinătate, o vor microchipa și steriliza, scoate la plimbare și împlini toate nevoile pe care le-ar putea avea un câine.
Câinele nu este un cadou sau o jucărie pentru copii, nici ornament pentru curte, un câine poate trăi până 12-15 ani.
Dacă sunteți interesați vă rog să-mi trimiteți mesaj!

Új, felelősségteljesebb, szerető gazdát keres ez a fiatal szuka kutyus. Kicsit félénk, de barátságos emberrel, kutyával egyaránt.
Kb akkora mint egy beagle, hosszú szőre van, ami kozmetikázást igényel. Egészen aktív kutya, szeret játszani. A házban nyugton van, nem rágcsál/rombol és szobatiszta is.
Olyan gazdát keresek neki, aki tisztában van vele mekkora felelősség egy állat, nem dobja ki jövőre, mert költözni kell külföldre, chipelteti, ivartalanítja, sétáltatja, meg megadja neki azt, amire úgy általában amire egy kutyának szüksége van.
A kutya nem ajándék, nem játék a kisgyerekeknek, nem kerti dísz és akár 12-15 évet is megélhet.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, írjon üzenetet!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Cleo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0722656722


Formular de adopție