Fetita frumoasa pentru adoptie

Nume Kim, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Dragi iubitori de suflete nevinovate, am nevoie de ajutorul vostru sa-i gasesc la amarta asta frumoasa o casuta si familie iubitoare si mai ales responsabila!

Fostii maltratori ( ca nu pot sa-i numesc altfel) au luat-o de langa mama ei la o varsta mult prea frageda( 1 luna ) dintr-o pretentie a unui copil, au tinut-o in frig si in ploaie si cand a crescut a fost data afara din curte pe motiv ca face mizerie! 🤬🤬🤬

Kim este o fetita foarte frumoasa, are 10 luni, talie medie (aprox 16kg), vaccinata, microcipata, urmeaza in max o luna si sterilizarea!

Nu este foarte pretentioasa si se potriveste la curte dar bucuria ei suprema este compania altor catei si mai ales a oamenilor! Ii plac mult plimbarile ( este invatata in lesa) si pupicii!

Se da spre adoptie oriunde in tara ( desi prefer Bucuresti si zonele din apropiere sa o mai vizitam si noi daca ni se permite ) iar costurile ei ( hrana, vizite la doctor si alte nevoi ) vor fi suportate de mine!

Va rog ajutati-ma, nu mai am solutii sa-i ofer, si dupa cele indurate merita o adevarata familie si nu sa ajunga in adapost!

Pentru mai multe delalii va stau la dispozitie 0727708652 sau 0726365844!
Va multumesc mult ❤️

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Kim sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726365844


Formular de adopție