Fetița pentru adopție

Nume Nu are nume, Femela
Localitate Bacau Buhusi Piatra Neamt
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

Sund o fetita de aproximativ 2luni/2luni jumate ,am picioarele înăltuțe pentru vârsta mea, deci voi fii de talie medie /medie-mare. Am fost găsită în parcarea unui Lidl.. situație deloc plăcută ,un nene m-a abandonat ,eram înghetata și speriată .Acum sunt diferita, luminată la fața, nu mai sunt gri, ci am mult alb ,la căldurică , curată, deparazitata intern și extern ,știu să cer afară să fac nevoile.
Sunt foarte jucăușă, îmi place compania tuturor animăluțelor și a oamenilor, a copiilor.
Vreau o căsuță a mea , vreau sa am siguranță ,că de chin m-am saturat . Nu vreau sa ajung ținută în lanț , nici cadou pentru copilași cu părinți iresponsabili, deoarece îmi este frica că se vor plictisi de mine repede și ajung iar pe străzi.
Deci , ideea este următoarea… Mami va invită acasă la noi sa vedeți cât de lipicioasă, pupăcioasă , frumoasă și deșteaptă sunt . Mai zice mami că poate să mă aducă acasă la voi ,dacă mă vreți cu adevărat.
V-am captat atenția cu 👀 mei ?Completează mai jos formularul de adopție pentru Nu are nume sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0771452347


Formular de adopție