fetiță pupăcioasă 8 luni

Nume Pupa, Femela
Localitate Cluj-Napoca Județul Cluj
Telefon 0752222756
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 5 luni
EticheteSalut! Eu sunt Pupa și aș vrea să îmi găsesc o casă primitoare unde sunt apreciată pentru ceea ce sunt: o suricată pupăcioasă.
Despre mine:
Sunt o fetiță în jur de 8 luni, cam cât o jumătate de Husky (marime medie).
Devin repede sociabilă cu toată lumea, fie că au sau nu coadă. Toată lumea mă laudă că sunt foarte educată si mă port frumos cu jucăriile mele. La plimbare, îmi place să fiu cât de aproape de prietenii mei și să mă prefac de fiecare dată că sunt umbra lor. Asta până în parc, bineînțeles.
Povestea mea lacrimogenă:
Mămica mea, super-erou, care este jumătate cât mine, a reușit cu succes să mă nască pe mine și pe cei 3 frățiori ai mei, în curtea unei fabrici pe marginea drumului în Apahida. Ei au fost duși pe rând la casele lor, și am rămas singură. Nu m-am mai împrietenit niciodată cu un om, iar câinii ceilalți nu mă bagau in seamă niciodată, așa că mă plimbam singură. Nu știu ce s-a întâmplat, dar am ajuns dintr-o dată la clinica Veterinarius cu dureri foarte mari. Apoi am aflat că am trei fracturi si că mai trebuie să treacă ceva timp până când o să mă pot plimba din nou. Măcar mi-am dat seama că oamenii pot fi de foarte mare ajutor, îmi schimbau scutecele, îmi dădeau apă si mâncare, parcă toată lumea își dorea ca eu să mă fac bine. Îi iubesc pe toți.
Ajută-mă să îmi găsesc o casă! Promit să te fac să râzi în fiecare zi.
Te pupă Pupa!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Pupa sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0752222756


Formular de adopție