Fetita talie mica spre adoptie

Nume Lina, Femela
Localitate Dumbravita Giroc imprejurimi Județul Timiș Timisoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Ma numesc Lina si sunt o fetita de aproximativ 8 luni, 6 kg, sterilizata si deparazitata intern si extern.
Speriata si traumatizata de viata de pe strada, am intrat intr-o curte a carei usa era deschisa (casa in care sunt spatii de birou in Giroc). Dupa multa rabdare si dragoste primita, am reusit sa ma las mangaiata si dragalita dar in continuare ma sperii de oameni noi. Dar daca au rabdare cu mine, sa ma acomodez cu ei, sunt foarte iubareata, pupacioasa si jucausa.
Imi place sa ma joc singura cu jucarii, iubesc alte animale (sunt indragostita de un pui de lebada cu care si dorm noaptea). Peste zi, mai stau in casa (cat timp sunt oamenii la birou) dar imi place sa tot ies afara. Adevarul este ca nu prea imi place sa fiu singura si imi doresc sa imi gasesc si eu casa mea, unde sa fiu iubita si rasfatata, unde sa invat ca pot avea incredere in oameni si sa pot oferi toata iubirea pe care stiu ca o pot oferi.
Daca credeti ca ati putea oferi o casa, un camin, o familie acestui sufletel care are nevoie de un pic de rabdare, companie si multa iubire, va rog sa ma contactati pentru a discuta mai multe. 0747029890

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Lina sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0747029890


Formular de adopție