Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

JOJO – fetita de 1 an, disponibila pentru adoptie

Nume Jojo, Femela
Localitate Hunedoara Județul Hunedoara
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Jojo a fost gasita abandonata pe un camp, anemica, dusa la control veterinar si depistata cu parvoviroza. A fost internata, tratamentul a avut succes, iar intre timp cauta o persoana iubitoare si o casa primitoare.

A implinit de curand 1 an, este de talie medie, sterilizata. vaccinata, deparazitata si inregistrata in RECS. Este o catelusa inca tanara, deci foarte jucausa, energica si sociabila, atat cu oameni cat si cu alti catei.

Are nevoie de o persoana care fie sa aiba timp sa se plimbe si sa se joace cu ea, fie de un spatiu suficient de mare in care sa isi consume energia si cu siguranta s-ar bucura si de compania unui alt catel.

Acum se afla in Hunedoara, este disponibila si pentru alte localitati, preferabil la o distanta nu prea mare, intrucat unul din pasii din procesul adoptiei ar fi sa ne vizitati ca sa ne cunoastem. Pentru detalii: 0726980638.

Cu multumiri,
Echipa Caine caut Om

Pentru mai multe poze cu Jojo,
https://www.facebook.com/compassion4k9/posts/pfbid0kiPXNRYmWYCPNnqucxasityhhmHq3wJGQZtYCkx6VYc5Twg28nRDYEmnaFvigt6Hl

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Jojo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726980638


Formular de adopție