LOLLY vrea acasa!

Nume LOLLY, Femela
Localitate Breaza Bucuresti Craiova
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

🐕Lolly are 5 ani și plânge după viitoarea ei familie! Are multe de povestit și dragoste de recuperat, după ce și-a revenit aproape miraculos din starea în care am găsit-o. Este de talie mare și are un suflet pe măsură 😌🥰 este de talie mare, foarte blanda si iubitoare, si are nevoie de o viata foarte buna, cat mai curand!
Pare încântată de tot ce e nou, nu arată semne de agresivitate cu alți câini, nici cu pisici sau copii. Tot ce-și dorește: o curte mare, un pat în casă, atenție și să ofere câte o lecție de dragoste și înțelepciune în fiecare zi❤️ chiar și găzduirea temporară/foster ajută, nu mai are niciun motiv medical să stea internată.
Lolly a fost găsită murind lângă Alexandria acum 3 săptămâni. A scăpat de babesioză printre altele, mai are are dirofilaria, pentru care trebuie să ia tratament 1 an, cu care putem ajuta. În rest, este sănătoasă și redevine încet cățelușa superbă care a fost cândva, demult.Completează mai jos formularul de adopție pentru LOLLY sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724341837


Formular de adopție