Loop, catel senior in cautarea omului potrivit

Nume Loop, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Impreuna cu LOOP, care este disponibil pentru adoptie, va retinem atentia cateva clipe pentru a va explica avantajele din a trai impreuna cu un catel senior.

In primul rand, in urma vastei experiente dobandite in lumea canina, am ajuns la concluzia ca orice caine este un bun animal de companie, insa in unele situatii exista o potrivire exemplara. Sa aflam asadar daca Loop vi s-ar potrivi.

Doriti sa adoptati un caine, dar nu doriti deranjul provocat de un pui care plange, roade si face mizerie peste tot? Cautati un caine care sa fie si jucaus, dar in majoritatea timpului sa fie calm si linistit? Ati vrea un caine care sa fie un motiv in plus de siguranta dar in acelasi timp sa fie sociabil si prietenos?

Daca ati raspuns pozitiv la cel putin una din intrebari, Loop este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. El este in varsta de 8 ani, este sterilizat, vaccinat, deparazitat si inregistrat in RECS. Este extrem de inteligent si in timp ce este impunator si protector, este foarte tandru si iubitor.

Daca presupuneti ca ar fi o alegere potrivita, dar nu sunteti siguri, va invitam sa ne vizitati si sa ne cunoastem. De asemenea, Loop vine spre adoptie cu o perioada de proba in urma careia poate reveni la noi in cazul in care exista vreo nepotrivire. Insa anticipam ca cine va ajunge sa il cunoasca, il va indragi toata viata.

Daca aveti orice intrebare referitoare la procesul adoptiei, nu ezitati sa ne contactati prin mesageria FB, sau telefonic la numarul 0726980638. Loop se afla acum in Bucuresti dar este disponibil pentru adoptie si in alte localitati. Iar daca doriti sa ne ajutati, orice distribuire este sincer apreciata!

Cu multumiri,
Echipa Caine caut Om
FB.me/compassion4k9

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Loop sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726980638


Formular de adopție