Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Loop, senior în vârstă de 8 ani, disponibil pentru adopție.

Localitate Alexandria Brasov Breaza Bucuresti Buftea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 aniAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Este sterilizat, deparazitat, vaccinat la zi și înregistrat în RECS. Se oferă spre adopție cu contract unei persoane responsabile și cu experiență în îngrijirea câinilor de talie mare.

Este prietenos cu alți câini daca nu este provocat, avand tendința de a se impune ca mascul Alpha. In rest, este foarte jucăuș chiar și cu căței de talie mica.

Este obișnuit să meargă în ham și lesa, este foarte inteligent și ascultător, dar și puternic, deci se va potrivi unui om cu trăsături similare.

Momentan el se afla in București dar este disponibil și pentru alte localități. Pentru detalii, ne puteți contacta prin mesageria Facebook sau telefonic la 0726980638.

Mulțumim anticipat tuturor celor care ne ajuta cu distribuirea anunțurilor. Fiecare distribuire face diferența și ne ajuta să găsim omul potrivit.

Cu recunoștință,
Echipa Câine caut Om
Fb.me/compassion4k9Completează mai jos formularul de adopție pentru "Loop, senior în vârstă de 8 ani, disponibil pentru adopție." sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0726980638


Formular de adopție