Luna, catelusa pierduta in zona Agroland Ramnicu Valcea

Nume Luna (Lunita, Fetita), Femela
Localitate Ramnicu Valcea
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Luna este o metisa de talie medie, mustacioasa, cu blanita maro deschis, alb pe piept si pe labutele din fata. Pe spate culoarea este maro inchis, amestecat cu negru. Pe spate in zona gatului are un semn distinctiv: o mica pata abla pe blanita. Catelusa a avut pui recent, se poate observa ca nu i s-au retras complet mameloanele. Acum este din nou la estru. A fost salvata recent de pe strada, insa dintr-o cu totul alta zona.
Este foarte prietenoasa atat cu oamenii cat si cu animalutele.
Raspunde la numele de Lunita si Fetita. Daca o vedeti, va rog sa o retineti cu blandete, fara miscari bruste si fara a incerca sa-i puneti zgarda/lesa. Vine la mancare, mangaieri, joaca si mai ales la alti catei. Luna nu se afla in mediul ei, nu cunoaste zona si poate fi speriata si dezorientata.
Va rog sunati imediat la 0748408888 sau 0747112247. Poate fi retinuta cu usurinta, deoarece este foarte blanda. Poate fi luata in brate pentru a fi dusa intr-un loc sigur (curte, masina etc.).
Se ofera recompensa.Completează mai jos formularul de adopție pentru Luna (Lunita, Fetita) sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0748408888 si 0747112247


Formular de adopție