Metis mascul talie mare extrem de bland

Nume Baloo, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon 0724266555
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 luni
EticheteDomnul se numeste Baloo, are 30kg si 5-7 ani au estimat veterinarii. L-am salvat dintr-un sat unde a trecut prin clipe grele, a avut o otita cronica care l-a chinuit, dar are o personalitate fff frumoasa, e f bland cu alte animale si cu oamenii, f linistit/ cuminte si extrem de dragastos. L-am tinut o luna la veterinar si o sa mai aiba nevoie de niste pastile lunar si niste curatari superficiale la ureche. Tot ce isi doreste este sa gaseasca un culcus la umbra si sa fie mangaiat din cand in cand. Nu are probleme de comportament, este extrem de docil – drept exemplu cand era cu infectia foarte mare si l-a luat veterinarul in brate sa il puna in masina el dadea din coada si statea cuminte, veterinar pe care nu il vazuse niciodata..
Mai are cel mult o saptamana de stat la veterinar dupa care se va intoarce in satul de unde l-am luat si al nimanui.. va asteapta cu multa iubire la veterinar sa il vizitati si sa vedeti daca va potriviti.
Are nevoie de curte fiind invatat afara.
Daca il indragiti si vi-l doriti, predarea se face cu contract de adoptie – va asigur ca v-ar bucura zilele cu personalitatea lui :)

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Baloo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0724266555


Formular de adopție