Miclaus isi cauta familia perfecta

Nume Miclaus, Mascul
Localitate Bucuresti Sector 2
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Buna tuturor,
Miclaus 🐶 isi cauta familia perfecta!
Este un metis de un anisor si ceva din Bucuresti, extrem de iubitor, jucaus si cuminte. L-am gasit pe strada insetat si nemancat si impreuna cu prietenul meu l-am luat acasa sa il ingrijim si sa incercam sa ii gasim o familie. La acest moment este vaccinat, cipat, sterilizat si cu deparazitarile la zi.
Noi avem deja animale si nu avem nici spatiul nici timpul pe care acest suflet minunat le merita, astfel ca ne dorim din suflet sa ii gasim o casa sau un foster, pentru ca merita sa aiba toate conditiile normale pentru un catel. Este foarte iubitor si loial, cauta iubire si joaca, este cuminte si ascultator si ii place sa fie inconjurat de oameni. Merge frumos in lesa, la pas, nu a facut niciodata in casa, si este foarte receptiv daca i se face observatie. Nu este deloc un caine galagios, l-am auzit latrand de cateva ori in saptamanile de cand il avem. Se intelege foarte bine cu alte animale, dar este cam speriat de pisici.
Il iubim enorm si cat timp a fost la noi nu i-a lipsit nimic, a mancat mancare de calitate, s-a plimbat de 3 ori pe zi, a fost intre oameni si animale si s-a plimbat si cu masina de cateva ori, ceea ce i-a placut enorm, astfel ca ne dorim din suflet sa beneficieze de aceleasi lucruri si din partea viitorilor stapani.
Va rugam sa ne ajutati distribuind acest mesaj si haideti sa ii gasim impreuna o casa iubitoare lui Miclaus.
Multumim!
Pentru orice detalii va rog sa ne contactati la: 0747432622.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Miclaus sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0747432622


Formular de adopție