Mitica isi cauta familie

Nume Mitica, Mascul
Localitate Județul Bistrița-Năsăud Sangeorz bai
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Mitică nu a avut noroc în primii lui ani de viață. Când l-am găsit, stătea la o stână unde era bătut de ciobani și ținut în lanț. Lui nu-i plăcea sa meargă cu oile, avea personalitate, dar pentru asta era bătut crunt.
L-am salvat, sterilizat, trăind alături de mine la cabana unde stateam. După vreo 2 ani, a inceput sa se joace, sa fie mai bland. În prezent, daca intinde cineva mana spre el, sau la mișcări bruște, încă se sperie. Crede ca va fi bătut. In rest, este unul dintre cei mai afectuoși si fideli câini pe care i-am avut. Când plecam de la cabană mai multe zile, oamenii îmi spuneau că stătea si 4 zile lângă roțile mașinii mele pe care o lăsam parcată în vale, așteptându-mă.
Din păcate, acum Mitică își caută un om bun care să continue să aibă grijă de el și să-l iubească. Eu am vândut cabana și nu voi mai avea un spațiu verde unde să poată sta fericit.
Dacă printre dvs există cineva care crede că ar putea să-l accepte și să-l iubească, nu ezitați să ma contactați la: +40740081404.
L-am vaccinat și deparazitat acum o lună. Are carnet de sănătate si nu este microcipat.
Vârsta 8 ani, talie medie, greutate 25 kg, sterilizat.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Mitica sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721090985 / 0740081404


Formular de adopție