Ne cautam o casa – transport asigurat – vaccinati si deparazitati

Nume 3 baietei 3 fetite, Mascul
Localitate Județul Gorj Tirgu Jiu
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 1 an
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 1 an

Povestea noastra

Suntem 3 fetite si 3 baietei, vaccinati, deparazitati, avem 8 saptamani, mancam deja singuri, si suntem pregatiti sa ne gasim un stapan pe viata.

Mamica noastra a fost aruncata pe strada. Avea cerceluș, avea chiar si taietura pe burtica si aparea in baza de date ca fiind castrata. Doar ca treaba nu a fost dusa la bun sfarsit si asa am aparut noi.

Mamica a fost adoptata si urmeaza sa fie sterilizata de noii ei stapani. Din păcate, acestia nu ne pot pastra pe toti. Sunt deja 5 caini in afara de noi in acea curte plus alti catei din afara curtii pe care ii hranesc si au reusit sa ii sterilizeze din bani proprii. Am fost tinuti in curte pana acum, am avut un culcus frumos facut si mancare buna, dar incet incet crestem si curtea este deja plina.

Dacă aveți un locșor gol, noi îl putem umple cu bucurie și recunoștință.

Cei care ne-au salvat ne pot aduce la noua noastră casă oriunde în Gorj. Numărul de telefon la care îi puteți contacta este 0773946283.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru 3 baietei 3 fetite sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0773946283


Formular de adopție