Neagra

Nume Neagra, Femela
Localitate Bucuresti Buzau
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

Se oferă spre adoptie 3 caini de talie medie. Au fost 4 pui, pe unul din ei l-am adunat la propriu anul trecut din mijlocul străzii in urma unei mașini, acum este un răsfățat si sunt fericita sa fie alături de mine. Mi-as dori același lucru si pentru ai lui frățiori care sunt frumoși si drăgălași tare! Au in jur de 1 an si jumătate dar inca se răsfață ca niște cățeluși.
Desi au crescut pe strada sunt destul de prietenoși. Un pic reticienti poate la început pentru ca nu toți oamenii întâlniți au avut bune intenții cu ei. Cu un minim de răbdare pot deveni prieteni de nădejde. Toti este sunt sterilizati, deparazitati intern si extern. Strada fiind casa lor nu stiu daca sunt potriviti într-un mediu unde sunt pasari sau cel puțin sa nu existe acces la ele.
O sa ii prezint pe rând:

Neagra este o femela de talie medie, mica de înălțime dar destul lunga și bine făcută, presupun ca are in jur de 15 kg. Pe ea am îmblânzit-o cel mai greu dar destul de prietenoasa acum, posibil sa fie mai timida la început. Are o blanita neagră lucioasa de zici ca sta doar in mijlocul patului toată ziua si nu pe strada. O frumoasa!

Împreuna formează un trio perfect! Din păcate pe strada sunt multe pericole si ei sunt expuși zilnic. Stiu ca nu pot fi adoptați împreuna dar prefer sa ii stiu in siguranța chiar daca separat. Pot sa asigur transportul lor in perimetrul a 200 km de Buzău/ București.
Cateii sunt sterilizati și vor veni deparazitati intern și extern și chiar vaccinați daca viitorul proprietar nu se poate ocupa de acest aspect din oricare motive.

Va multumesc!Completează mai jos formularul de adopție pentru Neagra sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0761924337


Formular de adopție