Nor isi cauta turma

Nume Nor, Mascul
Localitate Breaza Bucuresti Giurgiu Ploiesti Targoviste
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 3 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 3 ani

El este Nor, o antiteza intre nume si greutate si o sursa infinita de iubire care isi cauta o familie.

Am speranta ca am sa gasesc aici omul lui, care este dispus sa investeasca in el iubire si bani, pentru un trai inca nefiresc in Romania din pacate.

Nor s-a nascut la o stana, de unde initial a fost salvat de o infestatie tripla de paduchi, capuse si purici. Insa cum multi dintre noi suntem dispusi doar sa cerem fara sa dam, lui Nor i s-a cerut fara sa primeasca nimic, ba mai rau … a primit un lant de gat si 2mp. De aceea cautam om care sa dea si sa dea cel putin 15 ani cu siguranta ca Nor va oferi inzecit.

Nor are radacini ciobanesti mioritice, are doar 7 luni si este un bulgare de energie si obraznicie, pentru care atrag atentie ca este nevoie musai de dresaj cat mai curand. Se intelege de la sine ca are nevoie de un petic generos de pamant si atentie, joaca, jucarii, poate o sursa de caldura iarna ca nu a omorat pe nimeni, hrana calitativa cat sa sustina temeinic un “norisor”, eventuale si costisitoare vizite la medicul veterinar (am zis sa mentionez pentru cei care inca nu inteleg ca un caine nu este doar o jucarie/bibelou care se rezolva cu un os si o cana de apa, ci un veritabil copil ♥️).

Avand in vedere iubirea pe care i-o port si lacrimile varsate la filmarea de mai jos, mentionez ca “turma” pe care Nor o va pazi tot restul vietii sale cu datorie si iubire va fi aleasa in baza unor discutii in care voi incerca sa ma asigur ca acest suflet va primi toate cele de mai sus fara exceptie, motiv pentru care va implor sa nu imi scrieti daca nu sunteti dispusi sa dati, sa dati si iar sa dati.

Nor se afla in Bucuresti si cred si sper ca putem rezolva cumva transportul sau oriunde in aceasta tara.

Adresa de email:
Telefon: 0770981454Completează mai jos formularul de adopție pentru Nor sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0770981454


Formular de adopție

2 mesaje

Wil mijn best doen in Nederland om aandacht voor Nor te vestigen op zijn situatie mensen vinden die hem willen een warme mand te bieden en transport heb zelf net een hond geadopteerd die uit Targovishte afkomstig is. via een Nederlandse organisatie. Die lijkt op hem mischien een uit zelfde nest vind het erg hoe mensen in romenie omgaan met de dieren aan een ketting is geen leven.

daca mai e valabil anuntul unde se poate vedea animaltl si ce virsta are .

multumesc
dan brebeanu
0790183904