Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Ofer pentru adoptie 8 catelusi prietenosi

Localitate Dridu Județul Ialomița
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Buna seara,

In curtea unei vecine, a fatat in aceasta vara, o catelusa straina 8 catelusi zglobii, frumosi. 3 sunt fetite si 5 sunt baieti. Mentionez ca nu sunt de rasa. Micutii au 3 luni si nu sunt deparazitati. Problema este ca in curte am deja catelul meu si o alta catelusa straina care a venit la noi dupa mancare si nu a mai plecat.
Din pacate, ne este foarte greu sa ne descurcam cu ei. Sunt foarte multi. Cei mici pot fi adoptati de oameni iubitori, bucurosi sa aiba in preajma niste prieteni devotati. Ne dorim sa fie adoptati de oameni care iubesc animalele, oameni cu suflet mare. Catelusii nu sunt pretentiosi la mancare.Familia mea locuieste in Comuna Dridu, Judetul Ialomita.

Rugam seriozitate. Tel: 0721643707

Multumim frumos!

O seara buna!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Ofer pentru adoptie 8 catelusi prietenosi" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0721643707


Formular de adopție