Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit pentru Asociația "100% pentru mediu". Termenul limită pentru trimiterea declarației la ANAF este 25 Mai. Completează declarația online și ne ocupăm noi de restul, durează 2 minute. Mulțumim!

Ofer spre adopție urgent

Localitate Dragomiresti-Vale Județul Ilfov
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Sunt un băiat de aproximativ 3 ani,talie mare, blând, liniștit și dornic de mângâieri. Viața nu a fost prea blândă cu mine și m-a făcut să nu știu ce înseamnă un cămin, ci doar să cunosc viața trăită pe stradă. Acum însă am mare nevoie să-mi găsesc cât mai repede o familie care să mă iubească, îngrijească și care să aibă răbdare cu mine în procesul de acomodare. Mi-ar plăcea foarte mult ca viitorul stăpân să beneficieze de o curte unde să mă pot distra și bucura alături de el, făcându-mi, în același timp, și tranziția de la stradă la curte mult mai ușoară. În ciuda aspectul meu care poate părea puțin fioros se ascunde de fapt multă iubire pe care să o dăruiesc. Adopția se va face în baza unui contract de adopție. Abia aștept să ne cunoaștem!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru "Ofer spre adopție urgent" sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0753405762


Formular de adopție