Onyx – un catel in nevoie de iubire

Nume Onyx, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Pe Onyx l-am gasit pe autostrada A3 in luna aprilie 2021. Mergea pe margine, abia tinandu-se pe picioare. Am oprit, moment in care am vazut ca este lovit in cap. Nu este lovit de masina, rana era veche si a fost produsa de un obiect contondent, adica, cel mai probabil, un om ‘binevoitor’ l-a lovit zdravan cu o ranga sau cu un topor.
Era plin de capuse, de noroi, ud de la ploaie si plin de puroi la rana din cap.
Are o gaura in craniu, aceasta se va reface singura in timp, prin depuneri de os si tesut; nu stiu daca se va acoperi complet.

Onyx este un catel iubitor, sociabil si, in ciuda loviturii pe care a suferit-o, este un caine care se comporta normal. Locuieste cu inca 2 pisici.
Este foarte lipicios cu oamenii, genul de caine care nu isi constientizeaza marimea si incearca mereu sa ti se bage in suflet, fie sa ti se urce in brate, fie sa te ia in brate, in orice caz, sa stea cumva lipit de om.

Este un caine cuminte, dar uneori necizelat: mai fugareste pisicile prin casa, mai latra la cainii pe care ii aude afara, mai latra la cainii pe care ii intalneste pe afara, mai trage de lesa, dar, in final, este un caine care nici nu stie sa muste.

Are in jur de 2-3 ani si a trecut prin multe.
Are nevoie de o familie iubitoare, care sa il considere membru al familiei, iar, data fiind talia lui, este de preferat o adoptie la curte.

Este deparazitat, sterilizat, microcipat, tuns si urmeaza a fi vaccinat.
Pleaca in adoptie cu contract de adoptie si drept de vizita, in Bucuresti si Ilfov.

Completează mai jos formularul de adopție pentru Onyx sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0727764763


Formular de adopție