Ralph, catel 4 ani pentru adoptie

Nume Ralph, Mascul
Localitate Alexandria Bucuresti Teleorman
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 7 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 7 luni

Ralph a fost gasit de puiut pe un camp cautand de mancare impreuna cu o surioara si un frate. Surioara a murit curand de parvoviroza dar, cel putin, avea burtica plina si era la caldura. Fratele este adoptat.
Ralph a fost foarte sfios si speriat cand era puiut, greu sa devina adoptabil. Pe masura ce a crescut a capatat incredere in oameni si acum este un catel de toata isprava.
Il dam unei familii care va depune tot efortul sa il iubeasca mult si sa fie parte din familie, cu access in casa si in suflet.
E posibil sa latre la oameni noi care intra in casa pana se va obisnui. Obligatoriu trebuie tinut in ham in trei puncte ca in ultima poza la toate plimbarile pana se obisnuieste. Nu sare la masini sau biciclete, iubeste alte animalute incluzand cainii, pisicile si gainile, desi le mai smotoceste pe ultimele doua din cand in cand :D.
Este sterilizat si vaccinat.
Noi locuim langa Alexandria, Teleorman. Ca sa va puteti face o idee de cum e Ralph si daca e ideal pentru dumneavoastra, va primim in vizita cateva zile pe la noi, o sa va placa.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Ralph sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0767724173


Formular de adopție