REGINA – metis pechinez , femela 4 ani spre adoptie sau foster

Nume REGINA, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0746113600
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum o lună
EticheteAsociatia Salvam sufletele Mamei Pamant
Adopție sau Foster urgent
Regina, una din cățelușele noastre, adoptată de noi acum 3 ani, mama eroina, mama care, in momentul când am mers să îi luăm puii pt a le găsi căsuțe, ne a adus și al 4 lea pui ascuns sub niște lemne, de care oamenii ce o aveau nu știau ..apoi s a lăsat pe lăbuțele din fata, ca semn de recunoștință că îi salvam puii, și a plecat….Am luat o în brațe și i am spus că vine cu noi, și așa a fost.
Regina avea aprox 1 an, a stat la noi 3 ani, dar mereu avea dorința de a-i domina pe ceilalți căței ai noștri, inclusiv pe cele 2 lupite, cum le spunem noi,deloc prietenoase . Povestea este lunga, dar pe scurt, Regina mereu le-a provocat și cele 2 lupite au atacat-o zilele trecute, am ajuns cu ea la vet pt a fi cusuta. Norocul ei a fost că eram acasă, a scăpat cu un picior muscat și câteva rani la ureche. O vânează mereu, azi au încolțit-o din nou și nu pot ramane nesupravegheate, iar sa le ținem închise pe lupite ….niciodată.
Regina este o cățelușa maxim de iubitoare cu Omul, e genul acela de lipici, nu scapi nepupat, nu scapi sa nu stea în brațele tale și să te iubească.
Are aprox 4 ani, doarme in casa, îi este teama de furtuni și artificii, zgomote puternice, este sterilizata , cipata, vaccinata, metis pechinez.
Îi căutăm sufletul pereche, Omul ei, locul Acasă. Ideal ar fi la curte, când e lăsată singura in casa, se plictisește repede ( noi avem ușă de acces pt cei din casa și ies când vor), dar nu e cățel de curte, Regina doarme in casa.
Nu e prietenoasa cu pisicile, cu cățeii da, dar cum am menționat mai sus, dorește să fie șefa…alintata supremă, de aceea ideal ar fi sa fie adoptată unde mai există căței de talie mica prietenoși, sau doar ea.
Are aprox 12 kg ( e grăsuta, știm ).
Locația : Buftea, București și împrejurimi ( nu excludem varianta de a o duce și n alt colt al țării, dacă vom simți ca e locul Acasă acolo).
Detalii : la telefon.
de reținut: Regina are aprox 4 ani, metis pechinez, vaccinata, cipata, sterilizata, extrem de iubitoare cu omul și e pt interior, nu cățel de curte
PS: vine însoțită de carnet sanatate, culcuș, bol, eșarfă cu inițială numelui și hăinuțe.
Dacă cineva poate sa o tina în Foster pana la adopție, pentru a nu sta mereu cu grija ca se întâmplă ceva, asiguram tot ce este nevoie pt ea

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru REGINA sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0746113600


Formular de adopție