REGINA – metis pechinez , femela 4 ani

Nume REGINA, Femela
Localitate Buftea Județul Dâmbovița
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 6 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 6 luni

Asociatia Salvam sufletele Mamei Pamant 🌈
Adopție sau Foster urgent❗
Regina, una din cățelușele noastre, adoptată de noi acum 3 ani, mama eroina, mama care, in momentul când am mers să îi luăm puii pt a le găsi căsuțe, ne a adus și al 4 lea pui ascuns sub niște lemne, de care oamenii ce o aveau nu știau ..apoi s a lăsat pe lăbuțele din fata, ca semn de recunoștință că îi salvam puii, și a plecat….Am luat o în brațe și i am spus că vine cu noi, și așa a fost.
Regina avea aprox 1 an, a stat la noi 3 ani, dar mereu avea dorința de a-i domina pe ceilalți căței ai noștri, inclusiv pe cele 2 lupite, cum le spunem noi,deloc prietenoase . Povestea este lunga, dar pe scurt, Regina mereu le-a provocat și cele 2 lupite au atacat-o zilele trecute, am ajuns cu ea la vet pt a fi cusuta. Norocul ei a fost că eram acasă, a scăpat cu un picior muscat și câteva rani la ureche. O vânează mereu, azi au încolțit-o din nou și nu pot ramane nesupravegheate, iar sa le ținem închise pe lupite ….niciodată.
Regina este o cățelușa maxim de iubitoare cu Omul, e genul acela de lipici, nu scapi nepupat, nu scapi sa nu stea în brațele tale și să te iubească.
Are aprox 4 ani, doarme in casa, îi este teama de furtuni și artificii, zgomote puternice, este sterilizata , cipata, vaccinata, metis pechinez.
Îi căutăm sufletul pereche, Omul ei, locul Acasă. Ideal ar fi la curte, când e lăsată singura in casa, se plictisește repede ( noi avem ușă de acces pt cei din casa și ies când vor), dar nu e cățel de curte, Regina doarme in casa.
Nu e prietenoasa cu pisicile, cu cățeii da, dar cum am menționat mai sus, dorește să fie șefa…alintata supremă🙈, de aceea ideal ar fi sa fie adoptată unde mai există căței de talie mica prietenoși, sau doar ea.
Are aprox 12 kg ( e grăsuta, știm 😅).
Locația : Buftea, București și împrejurimi ( nu excludem varianta de a o duce și n alt colt al țării, dacă vom simți ca e locul Acasă acolo).
Detalii : la telefon.
❗de reținut: Regina are aprox 4 ani, metis pechinez, vaccinata, cipata, sterilizata, extrem de iubitoare cu omul și e pt interior, nu cățel de curte❗
PS: vine însoțită de carnet sanatate, culcuș, bol, eșarfă cu inițială numelui și hăinuțe.
❗❗Dacă cineva poate sa o tina în Foster pana la adopție, pentru a nu sta mereu cu grija ca se întâmplă ceva, asiguram tot ce este nevoie pt ea❗❗

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru REGINA sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0746113600


Formular de adopție