Rocky, mascul sterilizat mic-mediu, blând și iubitor

Nume Rocky, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Bună ziua și bine ați venit la emisiunea noastră. Invitatul nostru de astăzi este Rocky, un băiețel de 3-4 ani mic-mediu care își caută casă și stăpâni în București și împrejurimi. Dacă vrei să îl adopți pe Rocky, lasă-mi un mesaj la 0737282069! 🐶
_
Cu Rocky ne-am întâlnit prima oară pe 27 decembrie și eram siguri că e unul dintre câinii vecinilor, scăpat din curte în goana după fete. Ne-am așteptat să se întoarcă la casa lui, așa cum fac câinii din zonă, dar am observat că a continuat să doarmă în același maldăr de nisip timp de mai multe zile și că nu știe să se ferească de ploaie sau de zăpadă. La primul val de frig l-am luat pe sus și l-am băgat în casă. Nu avea zgardă sau cip și are răni evidente de lanț la gât. Cel mai probabil a fost abandonat.

Rocky e cu noi de 3 săptămâni. L-am deparazitat, l-am sterilizat, l-am învățat să meargă în lesă și l-am socializat cu alți oameni și alți câini.

Pe scurt, Rocky:
✅ e cuminte foc și iubitor
✅ nu și-a făcut niciodată nevoile în casă în tot acest timp
✅ e super blând, poți să-l apuci de bot, de labe, de talie, nu zice nimic
✅ latră foarte rar, doar când mai aude un câine sau un claxon afară
✅ îi plac super mult copiii și devine extrem de jucăuș pe lângă ei
✅ se înțelege cu alți câini atâta timp cât nu e lătrat (cu cățelușa noastră se înțelege de minune)
✅ doarme toată noaptea liniștit
✅ nu pare să sufere de anxietate când e lăsat singur (avem cameră de supraveghere și a stat liniștit de fiecare dată când am plecat de acasă)
✅ nu face mofturi la mâncare
✅ îi place să stea afară, deci o curte i-ar fi perfectă, dar s-a descurcat fără probleme și la apartament

Pe Rocky îl dăm cu perioadă de probă și contract de adopție în București și în împrejurimi. Suntem de acord să stea și permanent în curte, dar musai liber și cu un adăpost special pentru el. E un câine mult prea blând și dulce ca să mai sufere în lanț vreodată.

PS: în poze veți observa că are un ochișor albastru. Cu acela vede doar parțial. E așa din cauza unei răni mai vechi, cel mai probabil o tăietură. Bănuim că a fost pirat într-o viață anterioară.

Adresa de email:
Telefon: 0737282069Completează mai jos formularul de adopție pentru Rocky sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0737282069


Formular de adopție