Scooby Dooby Doo cauta familie iubitoare

Nume Scooby Doo, Mascul
Localitate Popesti Leordeni
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 2 ani
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 2 ani

Buna dimineata, permiteti-mi va rog sa ma prezint: eu sunt Scooby Dooby Doo si m-am trezit in zori plin de speranta, pentru ca mamica mi-a promis ca astazi imi cauta familia mea si numai a mea, care ma va iubi ca pe un print si imi va oferi un camin fericit, pentru totdeauna.
Mami m-a gasit pe strada, ratacit si plouat, m-a luat in brate si mi-a soptit ca de acum incolo totul va fi bine, ca voi avea o viata de poveste. Am simtit pentru prima oara caldura si speranta. Ah, ce minunat este sa fii iubit!
Acum sunt in gasca lui Scooby Doo si este frumos, ma tin de sotii si de aventuri, dar gasca este mare, eu sunt pitic si am nevoie de o familie a mea. Sunt un ursulet nazdravan si iubitor si sper si dau din picioruse de nerabdare sa ajung acasa.
Oameni frumosi, va doresc o zi minunata, eu mai raman putin aici, sa imi astept parintii.

Pentru adoptie Bucuresti – Ilfov si imprejurimi. Scooby Doo se da deparazitat si vaccinat potrivit varstei, cu contract de adoptie si drept de vizita. Asiguram gratuit schema de vaccinare si sterilizarea dupa varsta de 6-8 luni. Pentru detalii rog mesaj in privat.Completează mai jos formularul de adopție pentru Scooby Doo sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0748408888


Formular de adopție