Scrisoare catre tine de la un catel simpatic

Nume Bobita, Mascul
Localitate Bucuresti
Telefon

Anunț expirat!

Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 8 luni
EticheteAnunț expirat!
Publicat acum 8 luni

Bobita e numele meu. Pare sa fie unul banal dar, nu e deloc asa. Am 9 ani, deci sunt in floarea vietii si tocmai acum a aparut o cotitura in viata mea, cand sunt nevoit sa-mi caut o noua familie. Povestea e trista si nu vreau sa va intristati, asa ca prefer sa va vorbesc despre mine. Nu sunt pretentios la mancare, am crescut de mic, … de foarte mic, la curte si am mancat de toate. Sunt un foarte bun paznic pentru ca sunt atent si sesizez orice “miscare”. Am fost ingrijit bine, vaccinat, sterilizat si am primit tratament de fiecare data, asa ca nu am fost bolnav si sunt convins ca nu voi fi multi, … multi ani inainte.
Nu se poate spune despre mine ca sunt un catelus “de plus” pentru ca am alta menire, ceea de a fi paznic. Uneori imi iau rolul atat de serios ca mi se intampla sa vad “pericol” si acolo unde nu e. Dar acestea sunt doar momente, dupa care ma “resetez” rapid, si recunosc situatia corecta, fara pericole.e apropie. Poate sa fie de la prea mult zel.
Imi doresc mult sa gasesc o familie pentru mine si promit ca voi avea grija de casa si curte. Exista si o perioada in care trebuie sa ma adaptez noilor conditii si sa cunosc noua familia, dar stiu ca e vorba de o perioada limitata.
Daca locuiesti la casa, iti doresti un caine de paza si nu l-ai gasit, suna! Nu se stiie, poate ca tu esti norocul meu si eu al tau, si vom cunoaste o prietenie pe viata!

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Bobita sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 40 767 302 241


Formular de adopție