Sharki vrea o familie!

Nume Sharki, Femela
Localitate Bucuresti
Telefon 0755772309
Email Trimite un mesaj pe email
Actualizare acum 4 săptămâni
EticheteSharki are cam 10-11 luni și își caută o familie. (eu am găsit-o in iulie 2023, atunci avea aproximativ 2-3 luni). A fost abandonată la marginea unui orășel când era mică, împreună cu surioara ei. Le-am salvat și după un timp le-am căutat adoptatori. Deși atunci când a fost adoptată mi s-a spus că Sharki va avea acces în casă, în scurt timp a devenit cățel de curte exclusiv. Ba mai mult, mi s-a spus că timpul alocat ei este de aproximativ 5-10 minute zilnic.

Sharki se plictisește teribil și este tristă. La vârsta ei are nevoie de joacă, de iubire, de exerciții. Familia ei actuală dorește să renunțe la ea, conștienți fiind de faptul că Sharki are nevoie și merită mai mult. Astfel, îi caut o familie în adevăratul sens al cuvântului. Îi caut un om al ei care să o iubească, să o răsfețe și să îi fie prieten. Mi-aș dori ca Sharki să fie adoptată undeva la curte, cu acces în casă. Nu exclud nici statul la bloc, dacă persoana care o ia are timp și răbdare pentru ea. (Cât a stat la mine nu făcea în casă, dar după atâta timp de stat numai în curte este nevoie poate de un timp de adaptare.)

Din păcate, Sharki a stat mult timp afară, singură, așa că va fi probabil nevoie de multă iubire și răbdare. Garantez că este extrem de inteligentă. Este plină de energie, ca orice pui de vârsta ei. Nu este deloc agresivă. Merge în lesă, a făcut câteva ședințe de dresaj și este sterilizată. Este de talie medie, vaccinată.

Pentru Sharki caut o familie care să o adore, pur și simplu, așa cum îmi ador și eu câțeii. I s-ar potrivi o familie tânără, energică. Nu caut o altă curte în care să stea singură, nebăgată în seamă. Nu este un câine potrivit pentru copii mici, este plină de energie și nu este o jucărie. Pleacă de la noi doar cu contract de adopție, cu drept de vizită și doar la o familie care să îi arate ce înseamnă, în adevăratul sens al cuvântului, familia. Dacă nu doriți să o țineți în casă, dacă o vreți doar pentru că o vor copiii, dacă nu aveți timp și răbdare, Sharki nu e pentru voi. Trauma despărțirii de familia actuală va fi destul de mare, așa că are nevoie de mult mai mult.

 

Completează mai jos formularul de adopție pentru Sharki sau contactează telefonic autorul anunțului la tel: 0755772309


Formular de adopție